Henning i USA 1987

USA

Sommeren 1987

Turen rundt i USA foregik med Greyhound-bus. Jeg overnattede på vandrehjem, billige hoteller, i bussen eller hos Servas-værter.


Turen starter i Huntsville Texas, hvor jeg besøgte en kammerat fra gymnasiet. Det var i nærheden af Houston. Så tog jeg med Greyhound-bus til El Paso/Ciudad Juarez (Mexico) og videre til San Diego, San Francisco og Los Angeles i Californien.


Derfra tog jeg ud til Grand Canyon. Jeg brugte 2 dage ved Grand Canyon. Den første dag gik jeg ned til Phantom Ranch, der ligger nede i bunden af Grand Canyon ved Colorado River. Her overnattede jeg så nede. Dagen efter gik jeg så op igen.


Turen derned foregik ad South Kaibab Trail. Normalt er der meget tørt i Grand Canyon, men jeg havde valgt en dag hvor det pludselig begyndte at vælte ned med vand. En mærkelig fornemmelse at stå fuldstændig gennemblødt og læse et skilt om, at det her sted er et af de tørreste i verden, og det regner kun ca 10 mm om året.


Dagen efter gik jeg så op ad Bright Angel Trail. Det var en rigtig hård gåtur opad skulle jeg hilse at sige. Tag godt med vand med til den tur.


Herfra tog jeg så med bus til Denver - og videre mod sydøst til New Orleans, Orlando og Savannah i Georgia. Så tog jeg til Washington DC for at slutte hele halløjet i New York. Hele turen tog et par måneder.


Her er nogle billeder.

Huntsville
El Paso
San Diego
San Francisco
Los Angeles
Universal Studios
Grand Canyon
Grand Canyon
Denver
Cape Canaverel
Savannah
Empire State Building
Brooklyn Bridge
Houston
Ciudad Juarez
Sea World - San Diego - før det blev politisk ukorrekt
San Francisco
Disneyland
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
New Orleans
Epcot
Washington DC
Statue of Liberty
Central Park