www.henningn.dk

Turen rundt i USA foregik med Greyhound-bus. Jeg overnattede på vandrehjem, billige hoteller, i bussen eller hos Servas-værter.

Turen starter i Huntsville Texas, hvor jeg besøgte en kammerat fra gymnasiet. Det var i nærheden af Houston. Så tog jeg med Greyhound-bus til El Paso/Ciudad Juarez (Mexico) og videre til San Diego, San Francisco og Los Angeles i Californien.

Derfra tog jeg ud til Grand Canyon. Jeg brugte 2 dage ved Grand Canyon. Den første dag gik jeg ned til Phantom Ranch, der ligger nede i bunden af Grand Canyon ved Colorado River. Her overnattede jeg så nede. Dagen efter gik jeg så op igen.

Turen derned foregik ad South Kaibab Trail. Normalt er der meget tørt i Grand Canyon, men jeg havde valgt en dag hvor det pludselig begyndte at vælte ned med vand. En mærkelig fornemmelse at stå fuldstændig gennemblødt og læse et skilt om, at det her sted er et af de tørreste i verden, og det regner kun ca 10 mm om året.

Dagen efter gik jeg så op ad Bright Angel Trail. Det var en rigtig hård gåtur opad skulle jeg hilse at sige. Tag godt med vand med til den tur.

Herfra tog jeg så med bus til Denver - og videre mod sydøst til New Orleans, Orlando og Savannah i Georgia. Så tog jeg til Washington DC for at slutte hele halløjet i New York. Hele turen tog et par måneder.

Her er nogle billeder.

Jeg startede med at besøge en kammerat i Huntsville Texas - her er et billede fra baghaven med en trane på besøg - når man skulle ned i haven gjorde man klogt i at medbringe et gevær - der var nemlig slanger.
 
Min første skyskraber - I Houston Texas
Fra Ciudad Juarez i Mexico - grænseby ved El Paso Texas Så er jeg i Californien - nærmere bestemt San Diego
En "killerwhale" i Sea World San Diego. Fra San Fransisco
Golden Gate Bridge - San Fransisco Min helt har sat sit aftryk - det er selvfølgelig Hollywood L.A.
Det rigtige Disneyland - i Los Angeles Fra Universal Studios - L.A.

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

Grand Canyon

I Denver boede jeg hos en Servas-vært - hvor denne kolibri kom forbi Her er så et billede fra French Quarter i New Orleans
Kennedy Space Center - udenfor Orlando Mere Disney - Epcot-centret - også i Orlando
Savannah er en hyggelig havneby i South Carolina Så er vi i magtens højborg - Washington DC
Se din by fra tårnets top - byen er New York Og tårnet er selvfølgelig Empire State Building
Et velkendt vartegn - Statue of Liberty Samme statue - med et forureningsplaget Manhatten i baggrunden
Klassisk New York - Yellow cab og Brooklyn Bridge Skating i Central Park

Retur til forsiden